Stop overspringshandlingerne

Lad mig hjælpe dig

Få styr på dine overspringshandlinger og få prioriteret dine opgaver

”Jeg har ikke rigtig lavet noget hele dagen – men jeg har været i gang med alt muligt”…

”Nu fik jeg igen kørt mig ud på et sidespor – og er bagud med alt muligt”

 

”Jeg har brug for en, der minder mig om det”…

 

”Årh, jeg er s’gu da osse en klump”…

Kan du genkende dig selv i det her? 

Opgaverne bliver flere og flere – de bliver muligvis prioriteret, men de bliver ikke gjort. Din kerneopgave har du fuldstændig styr på – men alt det udenom – fårk…

Moms, lønsumsafgift, kørselsregnskab, opdatering af hjemmeside, læse op på mystisk beskeder i e-boks, bogføring, huslejens forfald på klinikken/kontoret, sygedagpenge-refusion, betaling af fakturaer, tilmelding til spændende uddannelse lige indenfor ens fag, sende fakturaer(!!) – netværke, finde ud af hvordan den der 😡 sms-service virker…

Især i starten, når man er gået i gang som soloselvstændig, er det overvældende med alt det ekstra, man skal, bare for at køre et firma i gang. Og her bliver det rigtig nemt at lave overspringshandlinger, fordi vores hjerner belønner os for de ting vi kan få overstået her og nu.

 

Måske kunne du have gavn af at lære at stoppe dine overspringshandlinger?

Det kan jeg hjælpe med i form af:

Sådan kommer du i gang

Soloselvstændige

Onlinekursus til dig, der har lidt for mange opgaver, der ikke bliver prioriteret og udført.

1:1 forløb

Lær selv at få styr på dine opgaver, lær at prioritere og få en masse tips & tricks til et lettere liv.

Kursus til virksomheder

Lær dit team at prioritere sine opgaver. Lær Eisenhower modellen til prioritering af opgaver i virksomheden.

Mød Firmamor Jytte Jensen

Det er lidt sjovt, for når jeg siger ”firmamor” så har folk et ret præcist billede af, hvad jeg laver. Bortset fra, at vi ikke altid er enige om, hvad ”mor” er for en størrelse...

Er det hende, der spidser blyanterne og sørger for at der er bestilt kaffe til næste måned, og lige hygger lidt om medarbejderne?

Nix, ikke denneher firmamor. Jeg er mere henad en (ret) talende, interaktiv huske-kalender og en ”Du er kan kun være 1 sted af gangen, så nu må du prioritere. Den eller den?” firmamor.

Det siger andre ...

 "At arbejde med Firmamor er en befrielse. Der er ingen løftet pegefingre, ingen fordomme. Til gengæld er Jytte supergod til at forklare, hvorfor jeg har den adfærd, jeg har og hvad der skal til for at ændre det. At have Firmamor med på sidelinien til at give et los i måsen og støtte op om, at jeg får løst de ikke-fakturabare opgaver i klinikken, er guld værd.

Ville ønske, at jeg havde haft Jyttes input allerede dengang jeg læste på Københavns Universitet. Jeg ser frem til mere sparring og afmystificering af mine overspringshandlinger. Sidst men ikke mindst er har Jytte altid let til smil og latter og det gør mig bare langt mere tilpas i vores samarbejde."

Anja Funder, indehaver af Sorø Smertebehandling

Det siger andre ...

Et los i røven og nogen at stå til ansvar overfor. Man føler pludselig et andet slags ansvar. Det er lidt pinligt ikke at fikse de her ting selv - men fedt at få det gjort. Helt åndssvagt, at det virker, men det gør det.

 Jacob Siewertsen