HADER du at sidde alene og lave dine ting?

Kom med på virtuel arbejdscafé

 

Savner du kolleger og folk, du lige kan tjekke ind med i løbet af din arbejdsdag?

Er det nemmere for dig at holde snuden i sporet og få løst dine ting, hvis du mødes med andre og sidder og laver dem, mens de laver deres?

 

Kan du egentlig godt lide at fordybe dig i spændende ting – og gør det faktisk også helt af dig selv – men de der almindelige, nødvendige driftsopgaver bliver skubbet; fordi de er så kedelige?

Er du træt af at være bagud med din bogføring? Markedsføring? Opdatering af ydelser på hjemmesiden? Registrering af et eller andet på Virk.dk?

Så kunne det være, du kunne have gavn af at hoppe med på Den virtuelle Arbejdscafé….

Fokus på de kedelige opgaver

På Den virtuelle Arbejdscafé mødes vi online og hjælper hinanden med at holde fokus på de kedelige opgaver; så de faktisk bliver gjort. Her er ingen ”det sagde du altså, du ville have sørget for” og fordømmende miner – til gengæld er her ”YES MAND – done!” så vi får lidt begejstring og glæde ind i de kedelige opgaver.

For: det er meget sjovere at lave kedelige ting sammen med nogen og ofte bliver de også gjort hurtigere.

Det er ikke som at sidde i åbent kontorlandskab (jeg har en fest når jeg gør det, men jeg må erkende at jeg ikke er så effektiv som når jeg kan lukke min dør).

Sådan foregår det

  Den virtuelle arbejdscafé foregår på bestemte dage og tidspunkter, hvor vi mødes online via Teams.

  Når du er logget ind, kommer du ind i for-caféen, hvor jeg sidder og tager imod alle gæsterne.

  Så præsenterer vi os og vores opgaver, og derfra fordeler vi os ud i forskellige rum.

  Find dit arbejdsrum

   

  Samme emne rum:

  Du kan komme ud i et rum, hvor der er andre som også skal have bogføring færdig (eller markedsføring, eller lektier, eller hvad der nu er af emner på programmet for gæsterne denne dag).

  Solo-rum:

  Du kan komme ud i dit eget rum, hvor der kun sidder dig.

  Gruppe-rum:

  Du kan komme ud i et rum sammen med de andre fra den gruppe, du selv har med.

  For-caféen:

  Du kan blive siddende i ”for-cafeen” (det betyder at du er med på, at der kan være en del støj, som ikke handler om det, du laver – men du kan jo slukke for os).

  Fælles for alle rummene er, at du aftaler med mig, hvornår du på denne Arbejdscafé har brug for et tjek-ind.

  Online kursus til solo-selvstændige

  Tid til at tjekke ind

   

  Inden jeg fordeler ud i fællesrum, aftales det, om det er et sparrings-rum – altså hvor der må snakkes, mens der arbejdes – eller om det er et stille-rum – altså hvor der ikke må snakkes, mens der arbejdet.

  Hvis det er et fælles stille-rum, er der arbejds-pause hvert 25. minut – og så er der taletid i 5 minutter, inden vi lukker for box 1 i 25 minutter igen 😊

  Og så bryder jeg ind på de aftalte tjek-ind-tidspunkter og spørger, hvordan det går med opgaven – og om den stadig er relevant.

  Når Den virtuelle Arbejdscafé er ved at være slut, mødes vi alle i plenum og giver en kort melding på, hvordan arbejdsdagen gik.

  Og det er megafedt, for det er her, vi får lov til at heppe på de andre og selv får et mentalt løft fordi vi bliver heppet på.

   

  Det siger andre ...

   

  “At arbejde med Firmamor er en befrielse. Der er ingen løftet pegefingre, ingen fordomme. Til gengæld er Jytte supergod til at forklare, hvorfor jeg har den adfærd, jeg har og hvad der skal til for at ændre det. At have Firmamor med på sidelinien til at give et los i måsen og støtte op om, at jeg får løst de ikke-fakturabare opgaver i klinikken, er guld værd. Ville ønske, at jeg havde haft Jyttes input allerede dengang jeg læste på Københavns Universitet. Jeg ser frem til mere sparring og afmystificering af mine overspringshandlinger. Sidst men ikke mindst er har Jytte altid let til smil og latter og det gør mig bare langt mere tilpas i vores samarbejde.”

  Anja Funder, indehaver af Sorø Smertebehandling

  Det siger andre ...

  Et los i røven og nogen at stå til ansvar overfor. Man føler pludselig et andet slags ansvar. Det er lidt pinligt ikke at fikse de her ting selv – men fedt at få det gjort. Helt åndssvagt, at det virker, men det gør det.

   Jacob Siewertsen

  Pris for den virtuelle arbejdscafé

  3 timers deltagelse koster 375,- inkl. moms.

   

  Hvordan kommer du med på Arbejdscafé?

  Kontakt mig for at høre, om det kunne være noget for dig.

   

  Tilmelding og betaling skal være gjort inden du får linket til Arbejdscaféen tilsendt.

  Send mig en mail her: info@firmamor.dk eller udfyld formularen (og skriv hvilken dag du ønsker, i beskedfeltet), og tilmeld dig, så sender jeg dig en faktura med betalingsinfo.

   

  Jeg glæder mig til at se dig – det er meget sjovere at lave de kedelige ting sammen med andre, end at gøre dem alene.

  Tilmeld dig til online virtuel arbejdscafé