Om firmamor Jytte Jensen

Jeg hjælper dig med at få styr på dine overspringshandlinger

 

Lær mig at kende

Jeg startede egentlig min karriere som selvstændig som en slags kontor-blæksprutte med lidt simpel bogføring og en masse administration af den slags, man ikke har tid til eller gider selv, når man er selvstændig. Det havde jeg allerede lavet tidligere som lønmodtager, så det var bare at fortsætte i det spor.

Og så – fordi jeg er strukturfascist – og ret hurtigt kan gennemskue systemer og sørge for, at ting bliver gjort – så blev det til ”Det har Jytte styr på” og ”firmamor kommer i morgen, så finder vi ud af dét”.

Og så er det sjovt at arbejde med – for jeg kommer ud til folk, der har valgt min hjælp og ret kontante facon til og det er fedt at få lov til at sætte hakker ved dagens to-do liste – også selvom det ikke er min egen, men kundens ✔️

Jytte Jensen Firmamor.dk
Jeg er ikke den typiske mor.
Jeg er mere henad en (ret) talende, interaktiv huske-kalender og en ”Du er kan kun være 1 sted af gangen, så nu må du prioritere. Den eller den?”

Jeg er ikke uddannet bogholder og dén del af opgaven giver jeg helst videre til rigtige bogholdere i netværket – det er mest fair overfor kunden. Men rigtige bogholdere synes ret tit ikke, at det er sjovt at skulle sætte sig ind i alt det udenoms, der er ved at drive virksomhed.

Det administrative og sætte ting i systemer har jeg lært og gjort i mere end – hold da op – 20 år; nu hvor jeg lige tæller efter.

Og så tog jeg nogle uddannelser ved siden af – bl.a. projektstyring, kommunikation og så coaching – og en overbygning på den. Jeg kan nemlig godt lide at kunne og lave mange forskellige ting.

Og SÅ greb det om sig, da en kollega i netværket sagde ”hey – jeg kunne godt bruge sådan en firmamor…” og det kom der så et onlinekursus ud af også 😊

Så her på siden kan du læse mere om, hvad det er for 3,5 ydelser, jeg tilbyder under firmamor.dk-paraplyen. Og rundt om på siden her er der links over til jyttescoaching.dk som er det, jeg laver, når jeg coacher enten 1:1, teams eller garanteret stress-håndtering vha. MINDstrain-metoden.

Men det er altså alt sammen mig og kun mig. Jeg har ingen medarbejdere, men en par samarbejdspartnere som jeg kører parløb med hos mine forskellige kunder.