Spring over – med vilje …

 

Få styr på dine overspringshandlinger

 

Mine ydelser

Online kursus

Onlinekursus til solo-selvstændige, der har lidt for mange opgaver, der ikke bliver prioriteret og udført.

Tips & Tricks

Lær selv at få styr på dine opgaver, lær at prioritere og få en masse tips & tricks til et lettere liv. 

Kursus til virksomheder

Lær dit team at prioritere sine opgaver. Lær Eisenhower modellen til prioritering af opgaver i virksomheden.

Velkommen til firmamor.dk

Det er lidt sjovt, for når jeg siger ”firmamor” så har folk et ret præcist billede af, hvad jeg laver. Bortset fra, at vi ikke altid er enige om, hvad ”mor” er for en størrelse…

Er det hende, der spidser blyanterne og sørger for at der er bestilt kaffe til næste måned, og lige hygger lidt om medarbejderne?

Nix, ikke denneher firmamor. Jeg er mere henad en (ret) talende, interaktiv huske-kalender og en ”Du er kan kun være 1 sted af gangen, så nu må du prioritere. Den eller den?” firmamor.

Det siger andre ...

 

“At arbejde med Firmamor er en befrielse. Der er ingen løftet pegefingre, ingen fordomme. Til gengæld er Jytte supergod til at forklare, hvorfor jeg har den adfærd, jeg har og hvad der skal til for at ændre det. At have Firmamor med på sidelinien til at give et los i måsen og støtte op om, at jeg får løst de ikke-fakturabare opgaver i klinikken, er guld værd. Ville ønske, at jeg havde haft Jyttes input allerede dengang jeg læste på Københavns Universitet. Jeg ser frem til mere sparring og afmystificering af mine overspringshandlinger. Sidst men ikke mindst er har Jytte altid let til smil og latter og det gør mig bare langt mere tilpas i vores samarbejde.”

Anja Funder, indehaver af Sorø Smertebehandling

Det siger andre ...

Et los i røven og nogen at stå til ansvar overfor. Man føler pludselig et andet slags ansvar. Det er lidt pinligt ikke at fikse de her ting selv – men fedt at få det gjort. Helt åndssvagt, at det virker, men det gør det.

 Jacob Siewertsen